Welkom op de Dental Deal Avonden!

Wij nodigen u graag uit voor de Dental Deal Avonden van Utrecht Dental op woensdag 30 maart en donderdag 7 april aanstaande. U bent van harte welkom tussen 16:00 en 20:00 uur voor een informatief gesprek met een adviseur en/of externe expert welke wij graag op uw verzoek laten aansluiten. Tegelijkertijd kunt u onze vernieuwde showroom en dentale apparatuur bezichtigen.

Daarnaast kunt u iedere dag of avond een afspraak maken met onze adviseurs en externe experts. Dit kan bij u in de praktijk of bij ons in de showroom. Geeft u aan wat u van ons verwacht en wij nemen de juiste experts mee. Dat is het vertrekpunt: onze vijftigjarige ervaring inzetten voor realisatie van uw wensen en ideeën. Zo komen we samen tot de optimale praktijkindeling en -vormgeving met de best passende dentale apparatuur.

Profiteer nu van onze acties tijdens de Dental Deal Avonden (vraag naar de voorwaarden):
– GRATIS voor iedere bezoeker een cadeaubon t.w.v. € 250,-
– Bij aanschaf van een behandeleenheid of digitaal röntgen in combinatie met een serviceabonnement 5 jaar garantie
– GRATIS persoonlijk advies van onze interieurontwerper, vastgoed-, financieel of andere expert
– Bied mee op onze showroom apparatuur tijdens de Dental Deal Avonden. Meteen te gebruiken en snel leverbaar!

Wist u dat Utrecht Dental ook gespecialiseerd is in turn-key totaalinrichtingen? Wij helpen u van idee tot realisatie en van installatie tot onderhoud. Van optimale dentale behandelingen heeft u alle kennis, op andere gebieden willen wij u bij staan en adviseren middels ervaren specialisten. Kortom: zoals u dagelijks zorgt voor uw patiënt, zo zorgen wij graag voor u! Kom naar de Dental Deal Avonden van Utrecht Dental en maak kennis met onze experts. Bel met 030 241 01 30 voor het maken van een afspraak of mail naar info@utrechtdental.nl.

Graag tot ziens!
Namens het team van Utrecht Dental