Black Friday Deals!

Profiteer van hoge kortingen tijdens de Black Friday deals van Utrecht Dental. Wees er snel bij want OP=OP! Kijk hier voor de Black Friday deals.

Wintercheck-up actie van uw hand- en hoekstukken!

Wij zorgen voor uw micromotoren en hand- en hoekstukken tijdens uw afwezigheid. We maken ze grondig schoon en lopen ze na op slijtage en onvolkomenheden. Actie loopt t/m 10 januari 2021. Download hier uw check-up formulier.

Dental Deal Avonden

Graag ontvangen wij u in alle rust en ruimte volgens de RIVM richtlijnen tijdens de Dental Deal Avonden op 12 en 19 november. Maak nu een afspraak bij ons in de showroom of bij u op de praktijk en ontvang een tegoedbon van €250.

Open huis dagen bij Utrecht Dental

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober organiseert Utrecht Dental Open Huis Dagen. Maak een afspraak met een adviseur bij ons in de showroom of bij u in de praktijk, ook buiten kantoortijden mogelijk, en ontvang een gratis cadeaubon t.w.v. €250! Klik hier voor meer informatie.

Vakantie check-up actie hand- en hoekstukken

Tijdens uw vakantie dragen wij graag zorg voor uw micromotoren en hand- en hoekstukken. We maken ze grondig schoon en lopen ze na op slijtage en defecten. Deze actie loopt van 3 juli t/m 13 september 2020. Download hier het formulier.

Mis de Lente-check-up-actie niet!

Wij zorgen voor uw micromotoren en hand- en hoekstukken tijdens de grote lente schoonmaak. We maken ze grondig schoon en lopen ze na op slijtage en onvolkomenheden. Actie loopt van 27 april t/m 14 juni 2020.

Dental Deal Dagen 2020

Maak een afspraak tijdens de Dental Deal Dagen en ontvang een tegoedbon van €250!

Wintercheck-up actie van uw hand- en hoekstukken!

Wij zorgen voor uw micromotoren en hand- en hoekstukken tijdens uw afwezigheid. We maken ze grondig schoon en lopen ze na op slijtage en onvolkomenheden. Actie loopt t/m 8 maart 2020. Download hier uw check-up formulier.

Vakantie voordeel

Vakantievoordeel bij Utrecht Dental

Profiteer tot en met 15 september 2019 van hoge kortingen en interessante aanbiedingen. Laat uw hand- en hoekstukken checken terwijl u op vakantie bent. Download hier het check-up formulier.