Kleingoed

Sinds 2024 zijn wij trotse partners van Dental Budget, een marktleider in de tandheelkundige sector. Deze samenwerking stelt ons in staat om u, onze gewaardeerde klant, een ongeëvenaarde ervaring te bieden met een breed scala aan hoogwaardige producten en diensten, met een speciale focus op kleingoed.

Waarom kiezen voor Dental Budget?

  • Uitgebreid assortiment kleingoed: Dental Budget biedt meer dan 14.000 zorgvuldig geselecteerde producten. Hun assortiment omvat alles wat u nodig heeft, van handschoenen en mondmaskers tot instrumenten en reinigingsmiddelen. Elk product is geselecteerd op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie, zodat u altijd de beste materialen en hulpmiddelen tot uw beschikking heeft.
  • Snelle levering: Een van de grootste voordelen van deze samenwerking is de efficiënte logistiek van Dental Budget. Bestellingen worden binnen 48 uur geleverd, zodat u nooit zonder cruciale benodigdheden zit. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over voorraadtekorten en u zich volledig kunt richten op uw patiënten.
  • Gratis verzending: Om uw kosten te verlagen, worden bestellingen boven €250 gratis verzonden binnen Nederland en België. Dit biedt aanzienlijke kostenbesparingen, wat vooral voordelig is voor praktijken met een hoge verbruikssnelheid van materialen.
  • Uitstekende klantenservice: Wat Dental Budget echt onderscheidt, is hun uitzonderlijke klantenservice. Het deskundige team van Dental Budget staat altijd klaar om u te adviseren en te ondersteunen. Of het nu gaat om productinformatie, technische hulp of assistentie bij het plaatsen van een bestelling, u kunt altijd rekenen op hun klantgerichte aanpak. Deze support zorgt ervoor dat u zich volledig kunt richten op het verlenen van de beste zorg aan uw patiënten.

Dankzij onze samenwerking met Dental Budget kunnen wij u nu een nog uitgebreider assortiment aan kleingoed, efficiënte logistiek en ongeëvenaarde klantenservice bieden. Dit is een belangrijke stap in onze missie om tandheelkundige professionals te voorzien van de beste producten en diensten.

Benieuwd naar het aanbod? Ontdek nu het volledige assortiment op Dental Budget.