Download de brochure

Meldt u zich hieronder aan voor de Open Huis Dagen! 50 jaar Utrecht Dental!

Wij nodigen u graag uit voor de Open Huis Dagen van Utrecht Dental op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober 2023.  Op vrijdag bent u van harte welkom tussen 12:00 en 18:00 uur, en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur, voor een informatief gesprek met een adviseur en/of externe expert welke wij graag op uw verzoek laten aansluiten. Tegelijkertijd kunt u onze showroom en dentale apparatuur bezichtigen.

Daarnaast kunt u iedere dag of avond een afspraak maken met onze adviseurs en externe experts. Dit kan bij u in de praktijk of bij ons in de showroom. Geeft u aan wat u van ons verwacht en wij nemen de juiste experts mee. Dat is het vertrekpunt: onze vijftigjarige ervaring inzetten voor realisatie van uw wensen en ideeën. Zo komen we samen tot de optimale praktijkindeling en -vormgeving met de best passende dentale apparatuur.

Ontdek Utrecht Dental: uw partner van concept tot realisatie! Wij staan voor u klaar, inclusief installatie en onderhoud. Kom naar onze Open Huis Dagen en ontmoet onze experts. Bel nu 030 241 01 30 of e-mail info@utrechtdental.nl. Wij zorgen voor u, zoals u voor uw patiënten zorgt!

Graag tot ziens!
Namens het team van Utrecht Dental